Slot op politiebureau

Iets meer dan vijf jaar geleden maakten wij er al melding van: het politiebureau aan de Dreef gaat zijn deuren sluiten. Toendertijd werd aangegeven dat het nog enkele jaren zou duren, maar die tijd is dan nu toch gekomen: per 1 januari 2020 – dus over iets meer dan drie weken – gaat het politiebureau definitief op slot.

Helemaal verstoken van politie blijven de Aalsmeerders niet, want het bureau verplaatst zich naar een loket in het Aalsmeerse gemeentehuis aan het Raadhuisplein. Daar kunnen inwoners tijdens openingstijden terecht voor vragen en/of aangiftes. Daar de politieteams Aalsmeer en Uithoorn al jaren een vruchtbare samenwerking hebben, kan de Aalsmeerder ook op politiebureau Uithoorn terecht.

Blauw op straat
Verder verandert er eigenlijk maar weinig. Het wegvallen van het politiebureau heeft geen consequenties voor het al dan niet zichtbare 'blauw op straat' en ook aanrijtijden komen niet in gevaar. Wat er met het pand aan de Dreef gaat gebeuren, is vooralsnog niet bekend op de redactie. 

Het politieloket opent haar deuren voor het eerst op maandag zes januari en zal daarna van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 14:00 uur geopend zijn, op woensdag is het loket tot 20:00 uur geopend, en in het weekend is er geen openstelling. Overigens kan men tegenwoordig van heel veel zaken online melding maken of aangifte doen, u kunt daarvoor terecht op politie.nl

Tekst: Mariëlle Wegman, foto: het (nu nog) politiebureau aan de Dreef (foto archief AalsmeerVandaag)

(advertentie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin