Slachtoffer schietpartij is 21-jarige Amsterdammer

Glassplinters markeren de 'plaats delict'

Door: redactie. Een dag na de schietpartij in Kudelstaart ligt het parkeerterrein er verlaten bij. Alleen glassplinters herinneren aan de plek waar gisteravond even voor tienen een aantal schoten is gelost waardoor een man zwaargewond raakte. De politie maakte vanmorgen bekend dat de gewonde man een 21- jarige inwoner van Amsterdam is. Meer details kon of wilde de politie niet geven.

 

De politie liet op haar eigen website weten dat toen de agenten bij de locatie aankwamen, er meerdere keren bleek te zijn geschoten op de man. Die liep daarbij meerdere verwondingen op. Mogelijk is er een voertuig na het schietincident weggereden richting Aalsmeer.

Getuigen en beelden gezocht
Wat zich precies heeft afgespeeld op de parkeerplaats is nog onduidelijk. De recherche zegt graag in contact te komen met iedereen die, voorafgaand aan of na de beschieting, wellicht iets opvallends heeft gezien of gehoord rond de Bilderdammerweg. Daarnaast ontvangt het opsporingsteam graag camerabeelden van beveiligingscamera’s of dashcams in voertuigen. Ook andere informatie die eventueel verband houdt met het incident is welkom. Dat kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

(Beeld: VLN Nieuws)

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin