Politiebureau op Facebook

Twitter, Instagram, LinkedIn, Facebook. De sociale media zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. Ook de politie Aalsmeer Uithoorn doet hier aan mee en weet iedereen te bereiken op deze manier.

Wijkagent centrum/Westeinderplassen Erik van den Brun is een fanatiek twitteraar en zijn belevenissen zijn ook te volgen via zijn eigen Facebookpagina. Maar nu heeft ook het politiebureau zijn eigen Facebook-pagina 

Daarop verschijnen regelmatig tips die nuttig zijn om te lezen. De pagina wordt op eigen initiatief beheerd door een aantal (wijk)agenten.

Niet voor meldingen of vragen
Deze Facebookpagina is echter niet voor het stellen van vragen of het doen van (spoed)meldingen via privéberichten. Deze pagina is daar niet voor ingericht. Mensen die berichten plaatsen lopen het risico dat een vraag of melding niet of te laat gezien wordt.

Een vraag stellen of een melding doen kan via de website van de politie, op het politiebureau of door een agent op straat aan te spreken.

112
112 is niet uitsluitend voor levensbedreigende situaties. Dit nummer mag ook gebeld worden bij heterdaadsituaties of verdachte situaties (een onbekende kijkt bij woningen naar binnen of iemand loopt `s nachts met een breekijzer over straat).

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel