Politie heeft inbreker in de smiezen

Zondagavond werd er een poging ondernomen om in te breken in de Goudenregenstraat. Bewoners ontdekten rond acht uur dat het cilinderslot van de voordeur was vernield. Mogelijk is de inbreker in zijn werk gestoord want verder dan de voordeur kwam hij niet. Een buur van de gedupeerde meldde zich dat er dezelfde avond een man in de tuin had gestaan. De ongeveer 1.80 meter lange man met een Indisch uiterlijk was netjes gekleed en kwam vriendelijk over. Op de vraag wat hij in de tuin deed gaf de man als antwoord dat hij daar eigenlijk geen reden voor had. Vanwege het signalement beschikt de politie over goede aanwijzingen om wie het zou kunnen gaan. Het onderzoek loopt.
 
Sponninglat
Ook in de Kudelstaartse Gozewijnstraat werd een poging tot inbraak geconstateerd. Vrijdagmorgen vroeg ontdekte de bewoner dat er een sponninglat van het raam was afgebroken. 
 
Duikvest
Op een andere plaats in Aalsmeer lukte het de inbrekers wel om binnen te komen. Aan het begin van de Oosteinderweg werd zondagnacht een raampje van de bijkeuken geforceerd. De buit was opmerkelijk. Er werd alleen een duikvest gestolen. De klerenhanger waar het vest aan hing werd in de tuin teruggevonden. Bijzonder was dat een aantal andere duikvesten die op dezelfde plek hingen, onberoerd bleef.    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin