Onwel geraakte man overleden

Een vorige week dinsdagavond op het Surfeiland onwel geraakte man is daags daarna overleden. Ambulancemedewerkers troffen de 51-jarige Amsterdammer met kenmerken van een hartaanval aan in zijn auto. Maar ze konden hem aanvankelijk niet helpen omdat zijn, aggressief reagerende, hond dat verhinderde. Toen het toch gelukt was, brachten ze hem naar het VU Ziekenhuis.

Na een schuurfeest zaterdagnacht achteraan op de Oosteinderweg is een 20-jarige vrouw uit Amstelveen onwel geraakt. Volgens de opgeroepen politie was het de combinatie van alcohol, warmte en vermoeidheid die flink haar parten speelde. Ze is nagekeken in een ambulance, maar kon daarna door vrienden naar huis gebracht worden.

Liggend op straat
Een nacht eerder trof de politie een 24-jarige man uit Uithoorn liggend aan in de Zijdstraat, ter hoogte van de kruising Van Cleeffkade-Uiterweg. Hij was onder invloed van alcohol, had schaafwonden en een scheve neus en kwam met een warrig verhaal over mishandeling. Voor de zekerheid is hij naar het Spaarne Ziekenhuis vervoerd.

Een mevrouw aan de Kamerlingh Onnesweg belde de politie vorige week donderdag toen ze een man bij wie ze wekelijks op de koffie kwam, twee dagen niet gezien had. Toen politieagenten geen gehoor kregen op diens adres, gingen ze het huis binnen. De 79-jarige man bleek te zijn overleden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel