Mogelijke brandstichters eiland gezien

De brand die op woensdagmiddag 17 juni een blokhut op een eilandje in de as legde, is vermoedelijk aangestoken door een drietal jongens in twee bootjes. Twee getuigen hebben zich bij de politie gemeld met tips.

Een getuige zag met zijn verrekijker de jongens in de buurt van het eiland toen de brand net was uitgebroken rond half vier in de middag. Deze zag de jongens met hoge snelheid weg varen. Een ander zag de drie jongens bij het Praamplein uit hun bootjes stappen.

De omschrijving die allebei de melders van de verdachten geven, doet sterk vermoeden dat het om dezelfde personen gaat. Een van de jongens voer in een rode boot, waarschijnlijk met een stuurtje. De jongen heeft een slank postuur, is ongeveer 1 meter 80 lang, heeft een scheiding in zijn haar en opvallend scheve voortanden.

De andere boot was donkergrijs en rood van kleur en had een oranje dekzeil. De jongens aan boord werden geschat op 1 meter 70/80 en hadden kort haar. Een van de twee was licht getint en had een tas kruislings over zijn schouders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel