Man met baard in elkaar geslagen

De politie zoekt mensen die meer kunnen vertellen over een mishandeling van een man op de Machineweg afgelopen zondag. Ook komt de politie graag in contact met het slachtoffer dat zich op een blauwe fiets uit de voeten maakte.
 
Omstreeks half zes werd ter hoogte van het zogenaamde 'Rooie Dorp' een man met een Marokkaans uiterlijk en een flinke baard door drie mannen afgeranseld. Het slachtoffer in kwestie heeft geen aangifte gedaan maar een buurtbewoner die het zag gebeuren en de man te hulp schoot wel.
 
Sportschooltypes
In het verslag dat hij van het incident uitbracht liet de man weten dat hij drie blanke mannen uit een BMW X6 zag stappen die zonder aanwijsbare reden op de fietser in begonnen te slaan. Volgens de melder ging het om 'sportschooltypes'. Toen de man het zag gebeuren is hij met tuingereedschap op het groepje afgerend waarna ze er met hoge snelheid in hun auto vandoor gingen. In hun vlucht negeerden ze het rode stoplicht bij de kruising Aalsmeerderweg. Welke richting ze hierna opgingen is niet bekend.
 
Bevestigen
Na een tweet van de buurtregisseur meldden zich verschillende mensen die het incident konden bevestigen. Geen van hen wist echter te vertellen wie de man met de baard is. De politie komt graag in contact met het slachtoffer om de aard van de mishandeling helder te krijgen en de daders op te sporen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel