Klein leed door drank, pech en black-out

Afgelopen week zijn diverse mensen onwel geraakt, om uiteenlopende redenen. Zaterdagnacht rond vieren was de politie in de Zijdstraat op een melding afgekomen over een onwel geworden vrouw. De 21-jarige Kudelstaartse bleek verre van nuchter te zijn, ze is door haar ouders opgehaald.

Vorige week dinsdag rond twaalf uur is een 56-jarige mevrouw uit Kudelstaart op haar fiets op de Bilderdammerweg voorovergevallen en op haar knie terechtgekomen. De politie vermoedt dat ze een toeval had gekregen. Ze is per ziekenwagen naar het Amstelland Ziekenhuis gebracht.

Buiten bewustzijn
Een dag later rond zeven uur 's avonds is er in een woning in de Hortensialaan een 42-jarige man uit Aalsmeer buiten bewustzijn aangetroffen. Via medebewoners werd een ambulance ingeschakeld die hem voor onderzoek meenam naar het Amstelland Ziekenhuis. De oorzaak van de black-out is de politie niet bekend.

Vrijdag kwam een 51-jarige wielrenner uit Amstelveen op het laatste gedeelte van de Oosteinderweg ten val. Hij raakte onwel en is met hoofd- en rugletsel naar het VU Ziekenhuis vervoerd. De man droeg wel een helm.

Vreemde melding
De politie kreeg zondag om half een 's nachts een melding van een ruzie op de Bachlaan ter hoogte van de Lunalaan. Maar het bleek iets anders te zijn: een 24-jarige vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats was van haar fiets gevallen en had schaafwonden opgelopen aan haar knie. Er hoefde geen ambulance aan te pas te komen.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel