Inbrekers nemen niet alles mee

Vorige week zaterdagochtend hebben dieven op de Pontweg een tablet, iPhone en autopapieren uit een auto gestolen. Ze hadden aan de passagierszijde een ruit opengebroken. Een tom-tom lieten ze liggen.

Zaterdagmiddag is er in zwembad De Waterlelie een portemonnee ontvreemd. Die had iemand in een onbewaakt moment in zijn rugzak achtergelaten in het kleedhokje. De buit was betrekkelijk gering, enkele euro's, een bankpas en de ID-card.

Dokterspraktijk doorzocht
Enkele dagen eerder was een winkeldief in de Lakenblekerstraat betrapt. Het betrof een 66-jarige Nieuwvener die getrakteerd werd op een boete van € 310. Een inbraak van donderdag op vrijdag vorige week in een dokterspraktijk in de Spilstraat leverde niets op; er zijn diverse dozen doorzocht, maar er wordt niks vermist. De inbrekers kwamen binnen door een raam aan de voorzijde.

Verder was er vorige week vrijdag een poging tot inbraak bij een woning aan de Machineweg. Dat gebeurde met een breekijzer waarmee de achterdeur geforceerd werd, maar binnenkomen mislukte.

 

Lees vorig bericht

Hausse aan werkbezoeken om kiezer te paaien

Lees volgend bericht

Sociaal plan FloraHolland definitief


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *