Inbrekers hebben geen vakantie

Het is de laatste tijd opvallend druk wat het aantal inbraken in de gemeente betreft. Om bewoners attent te maken op dit groeiende probleem, staat er deze dagen een lichtwagen op de kruising N196 en Zwarteweg opgesteld. De strekking is: geef inbrekers geen kans. Houd ramen en deuren goed dicht. En let goed op of u geen verdachte situaties ziet. Dankzij oplettende mensen zijn de afgelopen week mogelijk enkele inbraken voorkomen.
 
Dinsdag 16 december omstreeks elf uur 's avonds kreeg een bewoner van de Twijnderlaan een grote mond van een tweetal Noord-Afrikaanse mannen toen hij hen vroeg wat ze kwamen doen. Ze zouden bij een kennis zijn geweest. Het bleek echter dat de toegangsdeur naar het appartementcomplex was opengebroken. Het kenteken van de auto waarmee de Noord-Afrikanen wegreden is door de attente getuige aan de politie verstrekt.
 
Poldermeesterplein
Woensdag de 17de december zag een getuige tegen middernacht een alarmzwaailicht knipperen boven een winkel op het Poldermeesterplein. Nadere inspectie toonde braaksporen aan op een schuifdeur van de winkel.
 
Kapsalon
In de nacht van donderdag op vrijdag was een bedrijfspand in de Hadleystraat waar een kapsalon en een architectenbureau gevestigd zijn, het doelwit. Toen de kapper in zijn winkel kwam ontdekte hij de inbraak. Het raam naast de deur was gesneuveld en de kluis met daarin wat kassageld gestolen. Ook nam de dief hairstyleproducten mee.
 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin