Inbrekers blijven Zuid als werkgebied zien

Werd er vorige week al enkele keren in Aalsmeer Zuid ingebroken, ook deze week was het 'prijs' in deze buurt. Afgelopen vrijdag was opnieuw een woning in de Clusiusstraat het doelwit. De bewoners kwamen na een lange dag thuis toen ze bemerkten dat de sleutel niet soepel in het slot ging. Eenmaal binnen zagen ze de achterdeur open staan. Getuige de sporen was het hele huis doorzocht. Geld en sieraden waren verdwenen. Opmerkelijke buit in deze zaak was een paar zwarte enkellaarsjes.

Enkele dagen eerder werd er in een leegstaand bedrijfspand op de Molenvlietweg een poging tot inbraak ondernomen. Er werd een zijraam vernield. Blijkbaar moesten de inbrekers na die daad bedacht hebben dat er in een leeg pand weinig te halen viel want volgens de politie was er niemand binnen geweest.

Ook bij een bedrijf op de Linnaeuslaan werd een dergelijke poging ondernomen. Op zaterdagmiddag rond half drie ging hier het alarm af. Er werd een ruit ingegooid nadat iemand zich via een schutting met prikkeldraad toegang tot het terrein had verschaft. Het bleef bij het vernielen van het raam.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel