Inbraak na verdacht bezoek

Het lijkt te toevallig dat er werd ingebroken in een huis in de Citroenvlinderstraat kort nadat een vreemde man met een vreemd verhaal aanbelde. Het gebeurde woensdag 28 januari. Op deze woensdagmiddag belde een man aan met een Noord-Afrikaans uiterlijk. Hij zei te komen voor de iPhone4 die hij via Marktplaats besteld had. De bewoner gaf hem te kennen geen iPhone op internet te hebben aangeboden. De jongeman van een jaar of 20, voorzien van een klein baardje en gekleed in spijkerbroek en rood vest, gaf aan dat hij zich dan in het adres vergist had en verdween.

Toen de woningeigenaar die avond tussen 18 en 20.15 uur het huis had verlaten, werd er ingebroken. Het cilinderslot was uit de deur gehaald en binnen waren verschillende kostbaarheden verdwenen, waaronder laptops, iPads, mobiele telefoons en geld.

Ook andere woning
Op vrijdag is er in een andere woning in de Citroenvlinderstraat een poging tot inbraak gedaan. Ook hier was gesleuteld aan het cilinderslot. Het is niet gelukt om binnen te komen.

In de Apollostraat sloegen dieven eveneens toe. Zaterdagmiddag, toen het gezin tussen 15 en 18 uur de deur uit was, hadden de inbrekers vrij spel. Met een breekijzer werd de achterdeur geforceerd waarna het huis overhoop werd gehaald en onder meer een iPad en sieraden werden geroofd. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel