Hulpdiensten druk bij Parklaan en Ketelhuis

Drukte bij de Parklaan

(update 22.55)Door: redactie. Het was een drukke avond voor de hulpdiensten. Vanwege een vechtpartij moest de politie vanavond optreden in de Parklaan en in een appartement van Ketelhuis ging het om een brandmelding.

In het appartementencomplex aan de rand van het Seringenpark liep een bewoner bij een ruzie met zijn buurman een hoofdwond op. Wat de aanleiding daarvoor was, is niet bekend gemaakt. De politie kwam rond kwart voor tien met veel manschappen naar de Parklaan. Mogelijk vanwege het feit dat zich hier vaker geweldsdelicten voordoen. Ook een ambulance was aanwezig. personeel daarvan hebben de gewonde man ter plekke behandeld. Zijn buurman is aangehouden.

Het incident in Ketelhuis

Reanimatie Ketelhuis
Een kwartier later kwam er een melding van woningbrand vanaf een appartement van het iets verderop gelegen Ketelhuis. Daar werd in een woning op de tweede verdieping een zwaargewond persoon aangetroffen. Behalve brandweer en politie arriveerden twee ambulances. Een traumahelikopter landde op de rotonde van de Burgemeester Kasteleinweg. Een persoon is gereanimeerd en naar het ziekenhuis vervoerd.

Allebei de incidenten trokken mede door het zwoele weer veel bekijks.

(Foto’s: Laurens Niezen Fotografie) 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin