Honden houden inbreker niet tegen

Na een relatief korte inbraakloze periode kreeg de politie afgelopen week toch weer twee meldingen van inbraak. Dit keer richtten de inbrekers zich op bedrijven in plaats van woningen. In één geval probeerden de criminelen op wel heel spectaculaire wijze binnen te dringen.

In de nacht van 13 op 14 januari was een computerbedrijf aan de Oosteinderweg de klos. De eigenaar ontdekte ’s ochtends dat het glas van de deur ingeslagen was. Een baksteen lag als stille getuige nog op de stoep voor de deur. Op camerabeelden is een persoon te zien die de zaak betreedt. Opmerkelijk is dat twee honden in de winkel de man geen strobreed in de weg legden. Gestolen is alleen wat kleingeld.
 
Klassieke wijze
Bij een kledingzaak in de Zijdstraat werd op zondagmorgen op klassieke wijze gepoogd in te breken. Via het plafond waren twee grote gaten gezaagd waardoor de inbrekers zich naar beneden hadden willen laten zakken. Om onbekende redenen is dat niet gelukt. De woning boven de winkel staat al geruime tijd leeg en staat op de nominatie gesloopt te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel