Groot alarm om vermiste zwemmer

(Foto VNL Nieuws)

Door: Mariëlle Wegman. Zondagmiddag om 17:00 uur is groot alarm geslagen vanwege een zwemmer die ineens niet meer is gezien. Politie, brandweer en ambulances werden opgeroepen om naar de pier van het Surfeiland gaan. Van daaruit werd een grote zoekactie gestart, die omstreeks 17:30 uur werd opgeschaald. Zowel door duikers als vanuit de lucht werd naarstig naar de drenkeling gezocht.

Gezien de nog steeds tropische weersomstandigheden was het logischerwijs nog zeer druk op het Surfeiland. Om de hulpdiensten ongestoord hun werk te kunnen laten doen zijn de pier en een deel van het strandje ontruimd.

Over de identiteit van de zwemmer is vooralsnog niets bekend.

Update: de zoektocht naar de zwemmer is rond 18:30 uur gestaakt. De kans dat de drenkeling nog levend wordt aangetroffen, wordt als nihil geacht. Op een later moment zal de zoektocht worden voortgezet.

Update 20:35 uur: Ondanks eerdere berichtgeving is de zoektocht naar de drenkeling niet gestaakt. Er zijn signalen die er op duiden dat er toch iets is aangetroffen in het water. Er zijn markeringspaaltjes geslagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin