‘Go not in sea’ met Engelse klusjesmannen

Ze zijn er weer; de Iers/Engelse klusjesmannen, die vooral aanbellen bij oudere inwoners. Ze komen met tips en adviezen om bijvoorbeeld dakpannen te vervangen, recht te leggen, goten schoon te maken of de tuin te onderhouden.

Wanneer men met deze lui in zee gaat en er een contract wordt aangegaan, komen er veelal Oost-Europeanen de klus klaren. Daarna verschijnen de Iers/Engelse mannen ten tonele met een buitensporig hoge rekening. De politie van Alphen aan den Rijn en omgeving start deze week een offensief tegen deze lieden waardoor de kans bestaat dat zij hun werkterrein verleggen en in Aalsmeer actief worden.
 
Dat gebeurde al deze week. Er werd aangebeld bij een 83-jarige Aalsmeerder die gewezen werd op zijn scheefliggende dakpannen. Het betrof echter een woning van Eigen Haard. De woningbouwvereniging wist echter van niets. De klusjesmannen konden onverrichter zake vertrekken.
 
De politie raadt u dringend af met deze ondernemers zaken te doen. Wie benaderd wordt door dergelijke figuren kan het beste de politie bellen en eventuele kentekens doorgeven.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel