Flinke schade na ongeval Zwarteweg

Vanwege een ongeval gisteravond omstreeks 19 uur is de Zwarteweg geruime tijd afgesloten geweest. Op het kruispunt met de Jac. P. Thijsselaan kwam een rode Ford Fiësta in botsing met een zwarte Volkswagen Polo. De bestuurders en de inzittenden lijken er redelijk vanaf te zijn gekomen.
 
De Ford kwam vanuit de richting Lakenblekerstraat en wilde linksaf de Thijsselaan indraaien. Daar stond een grijze Seat klaar om voorrang te verlenen aan zowel de rode Ford als de zwarte Polo die vanaf de Hornweg aan kwam rijden. De chauffeur van de Ford draaide waarschijnlijk te vroeg in waardoor een botsing niet te voorkomen was.
 
Ambulance
Naast aanzienlijke blikschade, vermoedelijk worden de auto’s total loss verklaard, klaagden de betrokkenen over pijn in de borst, ledematen en in de nek. De twee mannelijke inzittenden van de Polo zijn per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Een van hen mocht ’s avonds alweer naar huis. De man en vrouw uit de rode Ford leken met de schrik te zijn vrij gekomen.
 
Sint Maarten
Vanwege Sint Maarten waren er veel kinderen op straat. Door de zwaailichten van politieauto’s en ambulances werd de aandacht van zingen voor snoep verlegd naar het ongeval. Vanachter het politielint bekeken de kinderen de chaos.
 
Bekenden
Later op de avond keerde de onfortuinlijke bijrijder van de Polo met een aantal vrienden terug naar de locatie waar het ongeval plaatsvond. De schrik zat er nog steeds goed in. Ook de inzittenden van de Seat waren nog ter plekke. Toevalligerwijs waren dat bekenden van elkaar.
 
Foto: Beide voertuigen staan behoorlijk gehavend voor het pand van Uitvaartverzorging Finnema. Foto Arjen Vos (AV)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel