Fietsers over het hoofd gezien

Er deden zich afgelopen week twee ongevallen voor waarbij fietsers het slachtoffer waren. Zowel op de Hornweg als de Dorpsstraat moest de ambulance eraan te pas komen om de fietsers te behandelen en mee te nemen.

Maandagmiddag rond half zes wilde een 24-jarige Aalsmeerse vanaf het fietspad langs de N196 linksaf de Dorpsstraat infietsen toen ze door een rechtdoorrijdende scooter werd aangereden. De 18-jarige scooterrijder uit Aalsmeer bleef ongedeerd. De vrouw is met nek- en armletsel naar het Spaarneziekenhuis gebracht

Op het kruispunt van WillemAlexanderstraat en Hornweg vond woensdagmorgen omstreeks negen uur een ongeval plaats tussen een auto en een fiets. Een 38-jarige automobiliste uit Aalsmeer wilde de Hornweg opdraaien. Een van rechts komende fietser liet ze daarbij voorgaan. Daarna dacht ze dat de weg vrij was, maar van links naderde ook nog een fietsster. Die kwam door de optrekkende auto ten val. Met een hoofdwond en een gekneusde knie is de 63-jarige Amstelveense naar het Amstelland ziekenhuis vervoerd.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel