Dubieuze klussers actief

Waarschuwing van de politie

In de Hornmeer gingen afgelopen dagen twee mannen langs de deuren om hun diensten aan te bieden. Hun werkzaamheden bestonden uit het schoonmaken van dakgoten.
Door ervaringen uit het verleden is bij de politie bekend dat deze klussen meestal eindigen in een peperdure rekening. Want de goot werd niet alleen schoongemaakt, deze bleek ook nog eens lek te zijn. Of de heren klussers adviseerden een nieuwe dakgoot of de schoorsteen bleek niet goed. Ze hebben allerlei creatieve manieren om de klant hiervan te overtuigen.

Advies: bel een lokaal klussenbedrijf en ga niet in zee met dubieuze klussers. Doet u dit toch? Vraag dan altijd naar hun voorwaarden en legitimatiebewijs, controleer of ze een website hebben met voldoende informatie en maak goede afspraken voordat ze aan de klus beginnen. En leg het van tevoren vast. Zorg ervoor dat u niet meer moet betalen dan van tevoren overeengekomen.

Bel bij onraad 112
Wordt u met dergelijke personen geconfronteerd en u vertrouwt het niet, bel dan de politie via 112. Door signalementen en/of kentekennummers te noteren, helpt u de politie bij het achterhalen van deze personen.

 

Lees vorig bericht

Verse tegel van Helma Persoon

Lees volgend bericht

Coalitieoverleg al vóór verkiezingen…


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *