Dieven maken onhandige keuze

Drie bedrijven kregen afgelopen week nachtelijk bezoek van ongenode gasten. Gistermorgen ontdekte een eigenaar van een bedrijfspand aan het Schinkeldijkje dat er op de eerste verdieping een ruit kapot was. Na samen met het beveiligingsbedrijf de beelden van de bewakingscamera te hebben teruggekeken, werd gezien dat er drie mannen met een busje aan kwamen rijden, een ladder tegen het gebouw zetten en het raam insloegen.

Van een buit kon echter geen sprake zijn. Het pand stond leeg. Het kapotgeslagen draai-kantelraam is wel een schadepost.

Wel succes
Op de Witteweg hadden inbrekers wel succes. Een importeur van huishoudelijke apparaten ontdekte vrijdagmorgen dat er in zijn loods een compleet schap was leeggehaald. Ondanks een ingesteld alarm hebben dieven hier weten toe te slaan. Het alarm werd omzeild door via de achterwand, waar geen alarm op stond, binnen te dringen. Gestolen zijn onder meer magnetrons, broodroosters en koffiezetapparaten.

Uit buurtonderzoek bleek dat er bij de buren op identieke wijze was ingebroken. Hier konden de dieven na binnenkomst niet veel uitrichten. Ze waren aan de gesloten achterzijde van de stellingen terecht gekomen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin