Diefstal benzinetanks uit boten

Wijkagent Aalsmeer Centrum en Westeinderplassen Erik van den Brun roept mensen op om uit te kijken naar een boot waarin mannen zich voordoen als vissers en in en uit jachthavens varen. Ze lijken op zoek te zijn naar benzinetanks en andere onderdelen van boten.


Voor de tweede keer in twee weken tijd is er bij een jachthaven aan de Uiterweg een benzinetank uit een boot gestolen. Ook zijn er fenders van boten afgesneden.


Mogelijk daders diefstallen
Een boot van de landelijke eenheid was vandaag in het Aalsmeerse gebied aan het surveilleren en hoorden het verhaal dat er mannen rondvaren die net doen alsof ze aan het vissen zijn.
Zij varen daarbij de jachthavens in en uit. Het zou kunnen zijn dat zij verantwoordelijk zijn voor deze- en misschien ook andere diefstallen uit de jachthavens.
Er is geen signalement van de boot of de mannen bekend.


Mocht u een boot zien die jachthavens in en uit vaart met daarin mannen die doen alsof ze aan het vissen zijn, maak er dan een melding van via 0900-8844. Als het kan, dan ook een foto van de boot maken.


Altijd aangifte doen van diefstal
Dan nog het verzoek om altijd aangifte te doen als er iets van uw boot gestolen is. Dit is niet alleen nodig voor de verzekering, maar zo kan de politie ook zien of ergens bijvoorbeeld ineens de diefstallen toenemen en kunnen ze gericht gaan surveilleren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel