Dief gespecialiseerd in ontmanteling cilindersloten

Het aantal woninginbraken is groot de laatste tijd. Afgelopen week werden woningen verspreid door Aalsmeer bezocht door inbrekers. Opmerkelijk patroon daarbij is dat ze menigmaal via een ontmanteld cilinderslot binnenkwamen.

Op oudjaarsdag werd er in de Ruisvoornlaan ingebroken. Het slot aan de achterzijde van de woning werd uit de deur gehaald waarna in het huis sieraden en een doos vuurwerk werden gestolen. Mogelijk zijn er camerabeelden van het misdrijf beschikbaar.

Stommeer
Een dag later was het werkterrein verschoven naar de Thijsselaan en de Hadleystraat. Ook in de Thijsselaan werd het cilinderslot van de achterdeur onklaar gemaakt. Onbekend is wat de buit is. In de Hadleystraat verdween een iPad, een Nintendo-spelcomputer en sieraden. Hier kwamen de inbrekers binnen door de voordeur open te breken.

In de nacht van 2 op 3 januari hetzelfde verhaal op Tuin. Opnieuw een inbraak door het forceren van een cilinderslot aan de achterkant van de woning. Opvallend is dat de trampoline in de tuin brandplekken vertoonde. Of dat met de inbraak te maken heeft, is onbekend.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel