Aanhoudingen na nachtelijk gevecht

(Update 13:45))Door: redactie. In de nacht van zaterdag op zondag heeft er vermoedelijk een steekpartij plaatsgevonden aan de Dreef in Aalsmeer. Een omstander liet weten dat daarbij een mes bij gebruikt is, en een persoon gewond raakte.

Twee groepen jeugd raakten met elkaar in gevecht, waarbij dus mogelijk gestoken zou zijn. Een van de groepen is bij aankomst van de politie gevlucht richting het Hornmeerpark aan de Beethovenlaan. Daarbij is een korte achtervolging geweest tussen de politie en de groep. Er zijn meerdere aanhoudingen verricht.
Ook is een hondengeleider ter plaatse gekomen om het park af te zoeken.

Een politiewoordvoerder laat weten dat er omstreeks 01:55 vannacht inderdaad gevochten is tussen een grote groep jongeren aan de Dreef in Aalsmeer.
Mogelijk is daarbij gedreigd met een mes maar niet gestoken, daarna heeft er een korte achtervolging plaatsgevonden naar het Hornmeerpark aan de Beethovenlaan in Aalsmeer. Aldaar is een man van negentien jaar uit Amsterdam aangehouden die zich in de bosjes schuilhield.
Een persoon heeft lichte verwondingen opgelopen maar hoefde niet mee met een ambulance. Later is nog een persoon aangehouden voor het beledigen van een agent.

Foto Laurens Niezen Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin