Onweer zit finaledag dwars

(Bevat filmpje) Er waren net twee en een halve wedstrijd gespeeld, toen het onweer roet in het eten gooide. Omdat ook de vooruitzichten voor de rest van de avond weinig goeds voorspelden, werden de finales afgelast en verplaatst naar vrijdag 12 juni.

’s Middags was er nog geen wolkje aan de lucht. En ook dat was niet het ideale voetbalweer. De meisjes van groep 3 speelden een kennismakingstoernooitje. Er kwam heel wat water en ijs aan te pas om de meiden af te koelen.
 
Promotiemiddag
Het was voor het eerst dat deze leeftijdsgroep in actie kwam tijdens het schoolvoetbaltoernooi. Dat alleen meisjes mochten meedoen vonden niet alle scholen leuk. En dus werd er ook niet door alle scholen ingeschreven. Feitelijk was het meer een promotiemiddag voor het meidenvoetbal dan een toernooi.  
 
Drastisch
Ondanks het feit dat er in de avond onweer voorspeld was, wilde de organisatie toch een begin maken met de finales. Om het meteen al niet door te laten gaan zou te drastisch zijn. Na de eerste onweersklappen rond kwart voor zeven werden de velden direct ontruimd. Een blik op buienradar liet zien dat het onweer mogelijk tot ongeveer 21 uur zou duren. Te laat om dan nog verder te spelen. En dus mogen de teams zich volgende week opnieuw opladen voor de eindstrijd.

Foto’s en film Debora Dijkstra en Arjen Vos (Zie ook de gallery onder de advertentie)

[Advertentie]

Eén reactie

  1. Ik vindt het allemaal weer top wat jullie er van hebben gemaakt Deborah en Arjan. Klasse!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *




banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin