Sven Manders derde bij NK goochelen

De negenjarige Sven Manders uit de Mendelstraat heeft gisteren bij het Nederlands Kampioenschap Jeugdgoochelen in Meppel, de derde prijs in de wacht gesleept in de categorie 'Toneel'.

Vorig jaar deed de jeugdige inwoner van Aalsmeer ook al mee. Met acht jaar was hij toen de jongste van het deelnemersveld en won hij de aanmoedigingsprijs. Ook gisteren was hij de jongste van alle goochelaars.
 
Ger Copper
Volgens zijn moeder Bianca is Sven sinds hij met goochelen in aanraking is gekomen helemaal gek van goochelen. “Het begon met een goocheltruuk, toen een goocheldoos en op zijn zevende hebben we hem een workshop goochelen van Ger Copper cadeau gedaan. Die vond Sven een talent en bood aan hem te gaan trainen. Hij heeft hem ook begeleid bij zijn optreden voor het NK,” aldus de moeder van de Jozefschoolleerling.
 
Opsteker
Svens' act bevatte opvallende elementen. De jonge goochelaar kwam op met een schooltas over zijn schouder waar hij vervolgens boeken uittoverde. Dat ging over in een truuk met sponsballetjes en eindigde met ringen. Voor de jury goed genoeg voor een derde prijs wat een mooie opsteker voor Sven betekende.

Foto's Bianca Arts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel