Sophie zoekt kinderen om mee te doen

Een van de speerpunten uit het verkiezingsprogramma van kinderburgemeester Sophie is het helpen van ouderen en meer activiteiten voor kinderen organiseren. Binnenkort worden er twee leuke activiteiten in dat kader georganiseerd. Sophie roept alle kinderen uit groep 7 en 8 op om gezellig mee te doen.

Vrijdagochtend 30 december van 10:00 uur tot 11.30 uur gaan kinderen van BSO De Berenboot bij Zorgcentrum Aelsmeer spelletjes doen met ouderen. “Ik vind dit heel leuk,” zegt Sophie,” ik hoop dat er meer kinderen mee gaan doen. Dan maken we er met zijn allen een gezellige ochtend van.”

Voor aanmelden en meer informatie: www.debinding.nl/agenda. Voor begeleiding wordt gezorgd.

Koken voor ouderen

Op zaterdag 4 februari wil Sophie met een aantal kinderen koken voor ouderen in Kudelstaart. “Maar dat niet alleen; we gaan ook voor leuke optredens zorgen.”

Er is volgens Sophie plek voor tien Aalsmeerse kinderen uit groep 7 en 8. “We gaan het koken eerst met zijn allen voorbereiden. Dat doen we op donderdag 19 en 26 januari en 2 februari van 17:00 tot 19:00 uur in de Binding (Graaf Willemlaan 1 in Kudelstaart). Samen bepalen we wat we gaan koken, oefenen we met koken en bedenken we wat voor soort entertainment er komt. Op zaterdag 4 februari gaan we, net als in een echt restaurant, koken voor de ouderen en ze bedienen. En we verzorgen een bonte avond. Wethouder Gertjan van der Hoeven helpt ons die avond met koken. Je kunt je opgeven via www.debinding.nl/agenda. Ik heb er heel veel zin in.”

Foto: Kinderburgemeester Sophie van Raaphorst (Foto archief AV)

(advertentie)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin