“Samenleving kan niet zonder mensen als Joop Teunen”

Dat het een afscheidsbijeenkomst zou worden, wist Joop Teunen. Dat hij een koninklijke onderscheiding zou krijgen, was een volslagen verrassing. Het gebeurde allemaal maandagavond, bij jachthaven De Nieuwe Meer.
 
Op deze avond organiseerden het Jeugdcultuurfonds en het Jeugdsportfonds Aalsmeer een bijzondere vergadering. Joop Teunen zou zijn penningmeesterschap voor beide fondsen neerleggen na respectievelijk vier en tien jaar trouwe dienst.
 
Als blijk van waardering hebben beide fondsen, ondersteund door kerkkoor Soli Deo Gloria, VVE Columbiahof, mevrouw Roobeek en de Stapgroep, een onderscheiding aangevraagd.
 
Behaagd
Geheel verrast kwamen Joop en zijn vrouw bij de ‘afscheidsvergadering’. Daarbij was ook burgemeester Nobel uitgenodigd. En niet zonder reden. Hij mocht het scheidende bestuurslid mededelen dat het Zijne Koninklijke Hoogheid Willem Alexander behaagd heeft Joop Teunen tot de ridderorde te verheffen.
 
Toeweiding
De burgemeester roemde Joop Teunen om zijn hartelijkheid, loyaliteit en toewijding. “U bent iemand waar altijd een beroep op kon worden gedaan. Onze samenleving kan niet zonder mensen zoals de heer Teunen,” aldus de burgemeester.
 
Foto: Joop Teunen en zijn echtgenote zijn blij verrast met de onderscheiding die de burgemeester kwam opspelden. Foto's Jaap Maars (zie ook de gallery)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel