Rob Geleijn in Door de Mangel

Directeur Rob Geleijn van FIQAS Software is morgen te gast in het programma Door de Mangel van Radio Aalsmeer. In het programma schetsen de gedreven en nieuwsgierige presentatoren Elbert en Mylène Huijts, broer en zus, een portret van een bekende of onbekende Aalsmeerder. Dat doen ze 's avonds van zeven tot acht uur in een live uitzending vanuit de studio in het Crown Studio's Aalsmeer.

Geleijn is de negentiende Aalsmeerder die honderduit over zichzelf mag vertellen. De Aalsmeerse ondernemer, wiens bedrijf de website Aalsmeer Vandaag heeft gebouwd, zal daarnaast laten horen door welke muziek hij geraakt wordt.

Kettingsgesprek
De eerste Aalsmeerder die door de mangel werd gehaald, was op 9 september vorig jaar wethouder Gertjan van der Hoeven van Aalsmeerse Belangen (AB). De gasten worden aangewezen via de bekende kettinggesprekformule.

Ook journalist Han Carpay van Aalsmeer Vandaag mocht op de lokale radiozender zijn zegje doen, op 9 december. Hij vroeg zijn collega van de nieuwe nieuwswebsite Ilse Zethof als volgende gast. Haar uitzending (klik op Door de Mangel) is vandaag en morgen voor het laatst te beluisteren. Via Uitzending Gemist kan Door de Mangel vier weken lang worden teruggeluisterd.

Links op de foto Rob Geleijn, met de prijs voor de Aalsmeerse Onderneming van het Jaar 2012 in de categorie grote bedrijven.
 
Uitzending: Radio Aalsmeer, maandag 13 januari 19.00-20.00 u, Door de Mangel, een wekelijks programma van Elbert en Mylène Huijts

 

 

Lees vorig bericht

Lege flessenactie TinkaHelpt

Lees volgend bericht

Ton van der Veldt geridderd


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *