Moederdagboeket voor Clazien Meivogel

Onder toeziend oog van vele bekenden werd afgelopen zaterdag tijdens de Geraniummarkt Clazien Meivogel in het zonnetje en in de bloemen gezet. Verantwoordelijk hiervoor was organisator, KMTP Groei&Bloei, die van het moederdagboeket net zo'n traditie heeft gemaakt als van de markt zelf.

Clazien had dit reusachtige boeket dik verdiend, zo liet KMTP-lid Leni Paul, onlangs nog zelf onderscheiden met de D. Jongkind Mzn prijs, weten. De verslaggeefster van AalsmeerVandaag en ambassadeur van Groei&Bloei stipte in haar toespraak de vele verdiensten aan van Clazien. Onder meer haar jarenlange vrijwillige werkzaamheden voor de Doopsgezinde Gemeente, Zorgcentrum Aelsmeer, Kloosterhof en voorheen het Seringenpark, gaven aanleiding het moederdagboeket aan haar te adresseren.

Dag en nacht klaar
Maar zeker ook de aandacht die Clazien heeft voor haar nieuwe buren: het Syrische gezin Badour, bleef niet onvermeld. Ze staat letterlijk dag en nacht klaar voor de vluchtelingen die onlangs naast haar zijn komen wonen. In maart schreven we daar al een artikel over. Vader Mahmoed was zaterdag aanwezig bij de overhandiging van het boeket en werd door Leni Paul in het Arabisch welkom geheten.

Clazien nam de bloemen stralend in ontvangst en gaf aan zeer vereerd te zijn met deze blijk van waardering.

Foto's Nikki de Veij (boven) en Gré Kalf

(advertentie0

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel