Lintje voor korfbalvrijwilligster Ineke Dienske-Meijer

Ineke Dienske-Meijer werd koninklijk onderscheiden met een lintje. Ze is benoemd tot lid in de orde van Oranje-Nassau voor haar inzet als vrijwilliger voor de korfbalvereniging in Amstelveen. Toevallig ook met de naam Oranje-Nassau.

Burgemeester Jobke Vonk had de eer om haar de koninklijke onderscheiding uit te reiken in de sporthal De Pijp in Amsterdam. Bij hoge uitzondering droeg de burgemeester de officiële ambtsketen buiten de Aalsmeerse gemeentegrenzen.

51 jaar vrijwilliger
Mevrouw Dienske-Meijer is al 60 jaar lid van ACKV Oranje-Nassau en werd geroemd voor de ruim 51 jaar dat ze als vrijwilliger actief is voor de club. Trainingen geven, lid van de barcommissie, feestcommissie, oliebollencommissie, bazaarcommissie, kantinecommissie, de financiële commissie, vervoer regelen, wedstrijdsecretariaat en de organisatie van het veteranenweekend, het jeugdkamp en de sportdag voor mensen met een verstandelijke beperking. Allemaal zaken waar ze bij betrokken was en is. En nog steeds is de actieve dame enkele dagen per week in het clubhuis te vinden.

Door clubgenoten en vrienden is ze graag gezien. Haar vastberadenheid en tomeloze inzet voor de club zijn niet onopgemerkt gebleven en beloond met dit lintje. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel