Laatste woning Venkelhof opgeleverd

Vandaag ontving de familie Dominicus als laatste nieuwe bewoners van de Venkelhof de huissleutel uit handen van wethouder Jop Kluis. Daarmee zijn alle woningen in dit project nu opgeleverd. De bouw startte in juli 2016.
 
Venkelhof is onderdeel van het project ‘De Tuinen van Aalsmeer’ waarbij Bohemen in samenwerking met de gemeente Aalsmeer nieuwe woonbuurten met een dorps karakter ontwikkelt in het gebied rond de oude N196. Naast Venkelhof is in het deelgebied Spoorlaan onlangs de bouw gestart van de laatste huizen aan de Korianderhof.
 
Rijwoningen en appartementen
In maart 2017 wordt in het naastgelegen Polderzoom fase 1 gestart met de bouw van 37 rijwoningen en 51 appartementen, deze woningen zullen verhuurd worden. Ook deelgebied Polderzoom is onderdeel van hetzelfde project.
 
Wethouder Jop Kluis: “Omdat de nieuwe N201 verlegd is, ontstaat er in het dorp ruimte om veilige en groene buurten met een diversiteit aan woningen te ontwikkelen. Venkelhof is hier een mooi voorbeeld van. Ik wens de familie Dominicus en de rest van nieuwe bewoners veel woonplezier toe’.
 
Foto: Wethouder Jop Kluis overhandigt de sleutel aan de familie Dominicus. (Foto gemeente Aalsmeer)

(advertentie) 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin