Kolossaal eerbetoon voor Kees Jan Koster

Dat Kees Jan Koster een diepe indruk heeft achtergelaten bij de Aalsmeerse gemeenschap moge duidelijk zijn. Het aantal mensen dat vrijdagavond op condoleancebezoek kwam en vandaag de uitvaart bezocht was niet te tellen. In een afgeladen Open Hofkerk werd de afscheidsdienst gehouden waarna de rouwstoet zich opstelde in de Ophelialaan voor de C1000. Hier reed de rouwwagen stapvoets door een erehaag van C1000 personeel dat zich voor de gelegenheid in de herkenbare knalrode bedrijfskleding had gestoken. Een klaterend applaus daalde op de voorste wagen neer. Het personeel nam met witte ballonnen in de hand plaats achter de stoet. Witte ballonnen sierden ook de bomen en lantaarnpalen in de straat van de winkels tot aan de begraafplaats. Helemaal onvergetelijk werd het afscheid toen een olifant zich vooraan de stoet posteerde. Het kolossale dier begeleidde Kees Jan op majestueuze wijze naar zijn laatste rustplaats. Bij de entree van de begraafplaats maakte het dier een sierlijke buiging voor de man die zoveel voor Aalsmeer, haar inwoners en zijn geliefden betekend heeft.

Foto's Arjen Vos 

13 reacties

 1. Ik vond het een supermooi gebaar naar Kees Jan, de olifant. Hij heeft een waardig afscheid gehad. Iedereen onwijs veel sterkte met het verwerken!! Wat dierenmishandeling betreft, Harold: 1 dit dier loopt gewoon rustig mee, 2 hij zit niet aan kettingen gebonden, 3 is een olifant in de dierentuin dan ook mishandeling? Erg triest dat mensen zoals jij alleen kijken naar hun eigen belangen en naar hun eigen mening. Zooo respectloos, schaam je diep!!

 2. Ik wens iedereen en vooral Petra en de kinderen en de rest van de familie heeel veel sterkte met dit enorme verlies, van deze bijzondere man! Zoals ik het lees en zie heeft Kees-Jan een waardig en mooi afscheid gehad!

  P.s. een beetje meet respect voor de nabestaanden is wel op zijn plek!

 3. Ach Harold, wie is hier nou de stommerik. Niet de mensen die deze olifant hebben laten komen om afscheid te nemen van een goed en rechtschapen mens. Een klein beetje minder grote mond kan ook wel hoor.

 4. Waarom wordt die respectloze reacties van die Harold niet van de site afgehaald?
  Dit kan toch echt niet.

 5. Kees Jan Koster was iemand die veel betekend heeft, ook voor mij. Ik zag hem als een oom.

 6. Wie is hier een stommerik………..respectloos.
  Kijk eens naar de mensen om je heen met respect.
  Wens alle mensen die hem kende sterkte.

 7. Harold, je hebt er dus niets van begrepen. KeesJan Koster was een icoon.
  Gek op de natuur,dieren en alles wat daar bij hoort.
  Een heel goed mens heeft ons verlaten
  Moge zijn familie en verdere dierbaren de kracht krijgen om dit verschrikkelijke verlies te verwerken.

  Wij vonden het een waardig afscheid.

 8. Was één van de chauffeurs bij deze uitvaart, zeer indrukwekkend om mee te maken. Ik wens de familie/ vrienden en collega’s zeer veel sterkte met het verwerken van dit verdriet.

 9. Gecondoleerd met het verlies van Kees Jan!
  Alle sterkte en kracht wens ik jullie toe met het verwerken hiervan! X Elly

 10. Dierenmishandeling, wanneer snappen die stommerikken nou eindelijk eens, dat die olifant dit helemaal niet leuk vindt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin