Jason Pijnaker en Joop Kok columnist

AalsmeerVandaag krijgt twee nieuwe columnisten, Joop Kok en Jason Pijnaker. Ze komen in de plaats van Gertjan van der Hoeven en Robert van Rijn. Beiden zijn gestopt omdat ze het periodiek schrijven van een bijdrage moeilijk kunnen combineren met hun werk. Van Rijn wil af en toe graag nog een gastcolumn schrijven.

Joop Kok schreef onlangs een gastcolumn, die bij veel lezers indruk maakte. Hij wordt nu een van de vaste 12 columnisten die bij toerbeurt op persoonlijke titel hun bijdrage leveren. Kok is architect en maatschappelijk en cultureel sterk bij Aalsmeer betrokken. Hij is fractieassistent van PACT en lokaal PvdA-voorzitter.

Jongste
De tweede nieuweling is Jason Pijnaker. Hij wordt als 18-jarige de jongste columnist van AalsmeerVandaag, ten koste van Yannick Duport, die dat van begin af aan geweest is. Pijnaker, die studeert, is fractieassistent van de VVD. (Klik hier voor een interview met hem aan de vooravond van de gemeenteraadsverkiezingen.)

Ook langs deze weg willen we Gertjan van der Hoeven en Robert van Rijn hartelijk bedanken voor hun stukken. Sinds oktober 2011, toen Nieuws over Aalsmeer, voorganger van AalsmeerVandaag, startte, hebben ze hun persoonlijke observaties gedeeld met de Aalsmeerse lezer. Ze schreven elk tien columns.

Elke zaterdag
Iedere zaterdagochtend staat er een nieuwe column op de site. Komende zaterdag is er een gastcolumnist. Dat is Debora Dijkstra, die momenteel stage loopt bij AalsmeerVandaag. Vorige week maakte ze de, veel bekeken, videoreportages van het schoolvoetbal.

Klik hier voor de columns van Van der Hoeven, hier voor die van Van Rijn

Foto's: Joop Kok (links) en Jason Pijnaker

 

Lees vorig bericht

Olaf Baarsen en Marjorie Meijer op radio

Lees volgend bericht

Onderzoek mishandeling buschauffeur


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *