Het jaar van… Maud Noordam

Klein van stuk maar groot in potentie. Dat gaat op voor Maud Noordam afgelopen jaar. De veertienjarige VWO-leerlinge heeft een passie en talent voor zingen en belandde via tal van voorrondes en een landelijke finale uiteindelijk in de finale van het Eurovisie Songfestival waar ze met meidengroep UNITY bekeken werd door miljoenen mensen uit tientallen landen. En dan ook nog een zeer knappe vierde plaats halen; een prestatie waar Aalsmeer trots op mag zijn. We hebben zomaar het idee dat de wereld nog veel meer van haar gaat horen dan alleen het vlotte nummer ‘Best Friends’ waarmee ze dit jaar furore maakte.
Mijn persoonlijke hoogtepunt van 2020 is:
De Eurovisie finale! Dit is omdat we compleet met alle vier de meiden van UNITY het optreden neer hebben gezet. Daar ben ik erg trots op! En dat we vierde zijn geworden, wat echt mega-gaaf en heel bijzonder is!
Unity tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival met Maud in het blauw (Foto screenshot van NPO Zapp)
Wat ik het meeste gemist heb dit jaar:
Het zien van mijn familie. Ik ben altijd heel graag met mijn familie en dat kon dit jaar veel minder door alle omstandigheden rondom corona.
De grootste tegenvaller van 2020 was:
Dat door corona een heleboel dingen anders zijn gelopen, zoals bijvoorbeeld het Eurovisie Songfestival waarbij we niet naar Polen konden en het allemaal in eigen land was.
De Aalsmeerder(s) van het jaar zijn voor mij:
Mijn ouders. Zij hebben mij dit jaar overal mee geholpen om ervoor te zorgen dat ik al deze leuke dingen heb kunnen doen! Zoals; taxi zijn, met school geholpen etc.
Wat ik in 2021 anders ga doen:
Dat vind ik best wel een lastige vraag, aangezien 2020 voor mij ondanks corona toch een topjaar is geweest!
Mijn wens voor Aalsmeer in 2021 is:
Dat we in 2021, zodra corona weg is we weer gezellig met zijn allen de Pramenrace en de Feestweek kunnen vieren! Dit is altijd een hele gezellige tijd!
(Foto familie Noordam)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel