Eerste paal geslagen voor nieuwe serre ’t Kloosterhof

Op donderdag 21 april vond een feestelijk moment plaats bij ’t Kloosterhof. Na jaren van voorbereiding werd symbolisch de eerste paal geslagen voor de nieuwe serre. Wethouder Zorg en Welzijn Ad Verburg ging de aanwezigen voor aan de touwen van een antieke heistellage op deze heuglijke en zonnige dag. Een confettikanon zorgde voor een extra feestelijk tintje en de aanwezigen genoten van een hapje en een drankje.

Interne verbouwing

Een interne verbouwing en nieuwe gevel voor het restaurant zorgen straks voor meer ruimte en voor een aanzienlijke verbetering voor de bewoners. Deze keken dan ook samen met buurtbewoners instemmend toe bij de handelingen. De nieuwe aanbouw van ruim 140 vierkante meter maakt het straks mogelijk om via een aparte toegang bezoekers uit de wijk te ontvangen in het nieuwe WijkOntmoetingsCentrum. 
 
Wethouder Zorg en Welzijn Ad Verburg: “Het is heel goed dat de verpleegtehuizen in de gemeente zich opstellen voor de omgeving. Zo ontstaan woonzorgzones. Inwoners blijven zelfstandig wonen, maar kunnen zo wel gebruik maken van service en zorg. Ook kunnen ze, als ze dat willen, elkaar op deze manier ontmoeten.“
 
Wijkservicepas
Zorgcentrum ‘t Kloosterhof stelt steeds meer activiteiten voor buurtbewoners beschikbaar. Door middel van een Wijkservicepas kunnen omwonenden gebruik maken van bijvoorbeeld een maaltijdservice, klusdienst, schoonmaak aan huis, alarmering. Ook kunnen ze dan gebruik maken van een maaltijd of langskomen bij de spelmiddagen.

Op de foto van rechts naar links: Wethouder Ad Verburg, directeur Jan van der Linden, Ass. Hoofd Ingrid Tas, voorzitter cliënten- en familieraad Arie Buijs, hoofd Zorg & Welzijn Ingrid Vonk, coördinator facilitair Marianne Beterams, commissielid Aat van der Zwaard en architect Wim Kristel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel