Bloemen voor bruidspaar Olij-Oor

Door: redactie. Felicitaties en bloemen waren er maandag van burgemeester Gido Oude Kotte aan echtpaar Huib en Marlene Olij-Oor. Ze stapten op 20 juli 1962 in Aalsmeer in het huwelijksbootje en vierden afgelopen weekend hun 60 jarig huwelijksfeest. Aalsmeerser dan Huib en Marlene kan het haast niet. Hun eerste ontmoeting vond plaats bij het Oosterbad en ze wonen al jaren aan de Uiterweg.

Huib werkte destijds als automonteur bij garage Maas in Kudelstaart en Marlene was kraamverzorgster. Ze woonden allebei in Aalsmeer. Later is Huib op de rozenkwekerij van zijn vader gaan werken op de Aalsmeerderweg. Tussen de kassen werden hun twee kinderen Ruud en Ingrid geboren. Marlene werkte inmiddels ook op de kwekerij.

Water, rozen en auto’s
45 Jaar geleden verhuisden ze naar de Achterweg in De Kwakel waar ze een rozenbedrijf begonnen. Maar kwamen terug toen ze aan de Uiterweg een mooi huis vonden. Beiden delen de passie voor water. In hun leven hebben ze heel wat boten gehad en mooie tochten gemaakt. Huib heeft naast liefde voor rozen, ook de liefde voor auto’s altijd gehouden. Op latere leeftijd racete hij zelfs nog op Zandvoort waar Marlene altijd mee naar toe ging om te kijken. Het diamanten bruidspaar kijkt terug op een prachtig feest in On the Rock met kinderen, kleinkinderen, een achterkleinkind, familie en vrienden.

(Foto Gemeente)

adv wilma alink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin