Beste buurvrouw in BZT-Show

Het was wel even schrikken voor Tamara Kleyberg toen ze volop in de schijnwerpers werd geplaatst tijdens het NCRV-programma ‘De BZT-Show’. In dit onder kinderen razend populaire tv-programma, kunnen kinderen hun wens insturen. Het is altijd een verrassing of de wens wordt gehonoreerd.

Waar de studio is gevuld met kinderen, blijven de ouders altijd ‘veilig’ op de achtergrond. In de kantine kijken ze op schermen mee naar wat er gebeurt. Tamara, die samen met vriendin Jacqueline Jansen en hun kinderen naar Hilversum was gekomen, ging er eens lekker voor zitten toen Sari en Ophelie Jansen door presentatrice Jetske van der Elsen naar voren werden geroepen. Volop in de veronderstelling dat hun wens ‘om als boodschappen over een kassaband te rollen’ ten uitvoer zou worden gebracht.
 
Zonnetje
Maar toen werd het ineens een ander verhaal. De meisjes Jansen waren hier niet voor zichzelf maar wilden dolgraag hun vroegere buurvrouw Tamara in het zonnetje zetten.
 
Na te zijn verhuisd wonen de Jansens sinds kort in de Schoolstraat en missen ze hun buurvrouw uit de Clusiusstraat enorm. Ze vertellen hoe Tamara vaak voor hen gekookt heeft rondom de verhuizing. En ook toen oma was overleden heeft ze veel voor de familie Jansen betekend. De BZT-Show leek hen de uitgelezen mogelijkheid om haar te bedanken en te verrassen.
 
Op de schouders
Inmiddels had zich een fanfare in de kantine aangediend en kwam presentator Pepijn Gunneweg met een draagstoel aanzetten. Dat Tamara dit totaal niet had zien aankomen was wel duidelijk. Ze werd totaal overdonderd met draagstoel en al op de schouders genomen en door de drumband naar de studio begeleid. Daar kreeg ze de sjerp met ‘Bovenste beste buurvrouw van Nederland’ omgehangen. En kon ze de twee ‘boosdoeners’ bedanken die dit op hun geweten hadden…
 
(Foto’s genomen van tv-scherm)
Bekijk hier de aflevering van afgelopen zaterdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin