Zwerfkunst op A-Kunst-Route in januari

De A-Kunst-Route wordt georganiseerd door het A-Kunst-Team en GarbyAalsmeer in de periode van vrijdag 15 tot en met zondag 24 januari 2016. A staat voor A-kwaliteit. A staat voor Amateur en bovenal voor Plezier.

Kunstenaars, van jong tot oud, wordt de gelegenheid geboden om te exposeren in de gemeente Aalsmeer/Kudelstaart, in bijvoorbeeld winkels, horecagelegenheden, zorgcentra, garages, scholen, naschoolse opvang etcetera (verder genoemd in een verzamelnaam 'bedrijven'), daar waar zich een raam bevindt dat voor het publiek zichtbaar is.

Aan de exposities kan mee gedaan worden met beeldende kunst, songteksten, gedichten, tekeningen en schilderijen. Geheel belangeloos biedt Henrita Footwear in de Dorpsstraat te Aalsmeer haar etalage aan, om een promotie etalage in te richten. Deze is een week lang te bewonderen sinds gisteren.

Het thema is 'ZwerfKunst', dit omdat er een samenwerking is tussen de organisaties A-Kunst-Team en GarbyAalsmeer. Het A-Kunst-Team biedt zowel kunstenaars als 'bedrijven' de gelegenheid om daar waar men goed in is te promoten. GarbyAalsmeer probeert de zwerfafvalproblematiek in Aalsmeer en Kudelstaart onder de aandacht te brengen.

Dit begint bij de opvoeding van de nieuwe generatie en dus dachten wij dat het leuk zou zijn om de scholen ook mee te laten doen aan de A-Kunst-Route 2016.

Aanmelden voor basis- en middelbare scholen, naschoolse opvang, peuterspeelzaal bij Yvette Koehler, contactpersoon van GarbyAalsmeer (mail) en voor volwassenen en bedrijven bij Jiska Sharon, contactpersoon van het A-Kunst-Team (mail).
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin