Waterfront: omwonenden oplosgezind met factor 30

Zong Louis Davids al niet in 1915 de evergreen: We gaan naar Zandvoort bij de zee. Nemen broodjes en koffie mee. Oh, wat een zaligheid…..  .

Het zal nog wel even duren voordat deze frivole tekst te horen is langs de boulevard van het Waterfront in Aalsmeer.

Op zich een nobel en vooruitstrevend streven van wethouder R. J. v. Duijn en de gemeente Aalsmeer, om een extra impuls te geven aan de recreatiemogelijkheden voor de vele zonaanbidders onder ons. Zowel voor de plaatselijke als regionale bezoekers.

En daar zit tegelijk ook het gevaar van de ‘zonverbranding’, na een dagje massaal zonnen op en om het Waterfront strand, als er niet van te voren adequate beschermde maatregelen worden genomen tegen de ‘huid’ van de omwonende. Vele vrezen dan ook als deze maatregelen uitblijven voor enorme parkeeroverlast en verkeerstoename.

Laten we ons zelf als omwonende preventief insmeren met factor 30 voordat het te laat is en onze huid levend verbrand.

Er is vanuit deze groep bewoners zelf het initiatief ontstaan, om in gesprek te komen met wethouder v. Duijn en op zoek te gaan naar een gezamenlijke oplossing voor dit probleem..

Natuurlijk voelen we ons gesterkt door diverse politieke partijen, die tijdens de afgelopen commissievergadering op 26 november ook hun zorgen uitspraken over de parkeerproblemen en verkeerstoename rondom dit Waterfront. 

Maar de echte ‘beschermende factor 30’  zijn de bewoners zelf. Zij willen constructief en oplos gezind richting de politiek, het probleem Waterfront op tijd insmeren met factor 30, tegen nu de te felle zon, van parkeeroverlast en verkeerstoename.

Wellicht dan pas, zullen we als bewoners frivool kunnen mee zingen: “We gaan naar……. Oh wat een zaligheid…… ! “

 

Mede namens vele omwonende

Gerard Zelen  

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin