Waarom is foto-expositie gemeentehuis niet toegankelijk?

Ik heb even de tijd en besluit naar "ons" gemeentehuis te gaan om de expositie van de plaatselijke fotografen te bewonderen. Helaas is het bij één foto gebleven. De toegang tot de rest zit gewoon op slot.

Toch meen ik dat ik heb gelezen, de expositie is te bewonderen tijdens de openingstijden van "ons" gemeentehuis. Ik heb het als ongastvrij ervaren. Natuurlijk ging ik op informatie uit.

De gesloten deuren zijn er ter beveiliging van onze plaatselijke "kopstukken" tegen "kwaadwillige" bewoners. Begrijpelijk.

Ik heb wel een idee voor een volgende expositie. Beveilig de individuele deuren van "onze kopstukken" en maak op die manier "ons" gemeentehuis en een eventuele nieuwe expositie toegankelijk voor de toevallige passant. "Ons" gemeentehuis is/wordt dan meer "gastvrij". Helaas weet ik niet of ik tijd en zin heb om op afspraak een rondgang te doen door "ons" gemeentehuis.

Jammer voor de expositie en de exposanten die gezien de "gastvrijheid" veel inwoners en toevallige passanten/belangstellende zal "afschrikken".

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin