Veranker De Werkschuit in Aalsmeer

Was dit niet een van hun voorwaarde van de stichting SLS, om recht te hebben op hun donatie: -Breed maatschappelijk gedragen draagvlak-

Als reactie op het artikel in AV van 14-3-2017: Werkschuit luidt de noodklok, bewezen tientallen burgers uit Aalsmeer schriftelijk hun steun, onder dit artikel. Rechtvaardigt dit niet ondubbelzinnig om deze stichting de Werkschuit te ondersteunen met gemeentelijke en SLS gelden, om zo hun voortbestaan te garanderen.

 

Corine vind het een morele plicht van politiek Aalsmeer. Esther kwam met de boodschap: Denk in oplossingen.

 

Ik heb op mijn bescheiden wijze geprobeerd er gehoor aan gegeven:

 

A Integreer de Werkschuit in de Oude Veiling/Bieb

Voordeel: inspirerende omgeving voor de kunstenaars in notendop ze kunnen hun eigen werk daar in de zalen tentoonstellen, plek waar veel Aalsmeerders straks bijeen komen, jong en oud.

 

B Maak gebruik van langdurig leegstaandepanden Zijdstraat

Voordeel: het stimuleert de kooplust bij ouders/kinderen. Ze zijn er dan toch. Verhoogt leefbaarheid in de winkelstraat. Er gebeurt weer iets. Ga in overleg met middenstand. Maak het onmogelijke, mogelijk

 

C Stel een gemeentelijkstukgrond/Kweker/Tuinder ter beschikking

 

Voordeel: koop een directiebouwkeet. Vaak te koop na oplevering groot werk

zelf opknappen en beheren onderhoud, mooie omgeving voor de kinderen. Ga in overleg met iedere eigenaar braakliggend terrein. Niet de bedoeling in industrieterrein

 

enz…enz… Esther: Denk in oplossingen. Gerard: Waar een wil is, is een weg.

 

College en Raadsleden, laat de Werkschuit niet voorgoed losbreken van de wal en afstevenen op hun ondergang. Laat het politieke-anker zinken, zo dat de vaste bodem kan worden bereikt voor de Werkschuit.  

Politiek, u heeft pas uw eigen dure Huiskamer gegund, neem dan nu ook uw politieke en morele verantwoording en geef de Werkschuit een fatsoenlijk betaalbare onderkomen.

 

Peter gaf ook een advies; Laat u horen. Steun op positieve eigen wijze, via de digitale krant AV of andere media, of onder deze lezerspost de Werkschuit.

                               

                            WERKSCHUIT MOET BLIJVEN!!!          

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin