Tip voor politiek werkbezoek

Reactie op de werkbezoeken van politiek Aalsmeer

 

Alleen een vrijblijvende tip, wij weten ook nog wel een leuke leerzame route voor een politiek werkbezoek.

Een wandeling over de Hoge Dijk, lopend vanaf de Aalsmeerderweg (Seringenpark) tot aan de Machineweg.

 

En dan goed je oren en ogen de kost geven, dat hebben wij zondag jl. gedaan.

En dan hoor en zie je ter hoogte achter de Opelgarage nog een soort van natuur zoals het vroeger was. Wij werden er een beetje weemoedig van en eigenlijk ook kwaad. Je ziet groene stukken gras met een schaap, een kip en nog wat oude tuinbouwkassen etc. Heerlijk.

 

En dan ga je verder lopen en komt de verpaupering van het steeds meer aanwezige blik (auto's) en hoe meer wij ter hoogte komen van onze woning krijg je de tranen in je ogen en daar is niets in overdreven. Weg natuur en zeg maar dag om in je tuin te genieten van het lekkere weer.

 

En dan viel het zondag nog mee wat betreft Schiphol, maar dan de herrie van de N201-tunnel en de fijnstof die je 24 uur per dag tegemoet komt.

Dan moet de zomer nog beginnen. Wij hebben wat lelijks geroepen, maar ik zal dat hier maar niet herhalen.

Weg ons natuurlijke Greenpark waar ook wij zo'n vijf jaar terug nog op uitkeken.


Dus mocht wie dan ook nog een uurtje over hebben?

Neem dan gerust eens deze route en neem het mee in de volgende 4 jaar. Wie weet krijgen wij dan eindelijk eens een klein beetje aandacht voor het wonen in een inmiddels troosteloze, geluidsoverschrijdende omgeving. En ja we voelen hem al aankomen. "Dan verkoop je het toch?" Maar dat hoeven wij toch echt niet aan iemand uit te leggen?

 

Daar zitten we dan met een flutbedrag aan schadevergoeding, totaal verkeerd beoordeeld door een meneer uit Breda en met een fout concept waar zelfs één van ons twee overleden was. Hoe goed is er gekeken naar onze zaak in vergelijking met de rest van de bewoners om ons heen die zelfs weggekocht zijn?

Het is gewoon behandeld als een loterij en niet meer dan dat en welke pet had de meneer op uit Breda ?

 

Waar blijft onze steun vanuit de gemeente en politieke partijen waar wij de laatste tijd overal over lezen in de media? Het lijkt en is voor een ieder een gepasseerd station, maar voor ons is de ellende pas begonnen. We hebben de afgelopen vier jaar geprobeerd om een gezicht te krijgen en doen we nu een verwoede poging op de volgende vier jaar. Dom en misschien wel tegen beter weten in. Of blijven we teveel hangen in nostalgie?

 

Alvast bedankt.

Gedupeerde en teleurgestelde Oosteinderweg-Hogedijkbewoners vlakbij bij de N201-tunnel . 

 

PS. Schiphol staat los van dit geschreven stukje,omdat wethouder Rolleman al zijn uiterste best doet voor dit steeds groter wordend probleem. We hopen dat hij de komende 4 jaar hiermee door mag gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel