Stamtafel gaat vernieuwen

Stamtafel Aalsmeer is een interactief radioprogramma waarbij wij met een panel communiceren en discussiëren en u als luisteraar informeren over onderwerpen die leven in Aalsmeer. Als luisteraar kunt u direct reageren en vragen stellen tijdens de uitzending door middel van bellen naar onze studio 0297 32 58 58. U kunt ook met ons mailen naar stamtafelaalsmeer@gmail.com of sms of een WhatsApps bericht sturen via 06-111 43 838 maar ook via onze facebook en twitter account.

 

We hebben de opzet van ‘Stamtafel’ nog breder gemaakt. We hebben nu een eigen redactie die vooraf de onderwerpen die leven in Aalsmeer gaan bespreken, uitzoeken en onderzoeken. We gaan als dat nodig is vragen voorleggen aan raadsleden en collegeleden maar ook zullen we niet schromen om   mondelinge of schriftelijke informatie bij provincie en rijk vandaan te halen.

 

Na intern overleg over de onderzoekresultaten en de ingewonnen of verkregen informatie komen we beslagen ten ijs in de eerstvolgende uitzending van Stamtafel Aalsmeer waar we over deze onderwerpen natuurlijk, indien van toepassing, onze verbazing zullen uitspreken en waarna we over het onderwerp zullen gaan discussiëren met, naar we hopen, uw inbreng.

 

Goede voorinformatie

Het streven is dat we tijdens de uitzending ons richten op een aantal hoofdonderwerpen, maar daarnaast zullen we natuurlijk ook de kleine onderwerpen gelegenheid geven om aan bod te komen.

Onze opzet is dat ‘Stamtafel’ de inwoners van de gemeente Aalsmeer goed, bijtijds en op een begrijpelijke manier zal informeren over gemeentelijke aangelegenheden die in het raadshuis worden voorbereid, worden besproken en worden vastgesteld.

Zo gaat ‘Stamtafel’ u zoveel mogelijk op de hoogte brengen van informatieavonden van de gemeente en van wijkraden die worden gehouden zodat u zelf ook deze informatie tot u kunt nemen.

 

Stamtafel Aalsmeer wil al deze zaken met een kritische blik volgen en bespreekbaar maken.

Van u als luisteraar en als inwoner van Aalsmeer willen wij graag uw mening horen of vragen.

Wij zullen hen desgewenst de helpende hand toereiken door de weg te wijzen in sommige procedures. Onze gemeentelijke bestuurders, de Raad en B&W, willen immers graag dat hun burgers meedenken, een eigen visie geven en participeren voordat er een besluit genomen wordt.

Stamtafel Aalsmeer wil zijn activiteiten hiermee uitbreiden omdat het voor veel inwoners van Aalsmeer onduidelijk is waarom het gemeentebestuur zaken wil uitvoeren en besluiten neemt zonder aan die inwoners goede of begrijpbare informatie te geven.

 

Vanavond hebben wij uitzending om 20.00 uur. Op 105.9 FM in de ether, 99.0 FM op de kabel, of online via www.radioaalsmeer.nl

De onderwerpen zijn: wat is men voornemens te doen op Greenpark (migrantenhotel, lang parkeren, hotel van 25m hoog) en de Renovatie gemeentehuis die misschien wel 6 miljoen euro moet gaan kosten. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel