Scouting TIFLO zit er weer mooi bij!

Onder de Kerk, zo heet het waar de jongens en meiden van de TIFLO elke zaterdag te vinden zijn.

De bevers en kabouters gaan ’s morgens gezellig knutselen, bakken of spelletjes doen en de welpen zijn meestal buiten te vinden. Voor een stevige partij voetbal of een ander leuk, gek, spannend spel.

’s Middags gaan de gidsen en verkenners vaak zeilen, we zijn toch waterscouts. Nu in de winter onderhouden we de zeilboten, ook wel vletten genoemd,  zijn we aan het schuren en schilderen en daarna vaak nog even chillen Onder de Kerk. 

Door het hele jaar heen zijn er ook nog eens verschillende kampen. Het BWK-weekend (Bevers, Welpen, Kabouters) bijvoorbeeld, dit is voor de jongere kinderen. Maar ook de winterweekenden, Kaagcup-wedstrijden (met Hemelvaart) en niet te vergeten de zomerkampen voor alle speltakken. Superleuk!

Zo’n 80 kinderen maken wekelijks gebruik van de ruimtes Onder de Kerk. We hebben een superfijne keuken die de leiding zelf heeft geplaatst. Alleen de wc was nog een onbegaanbaar ‘hok’. Maar nu niet meer!!

Met grote dank aan Van Berkel Aannemers zijn er twee fantastische wc's gerealiseerd. Met een geweldig gietvloertje zodat onze scouts eindelijk weer hygiënisch naar de wc kunnen!

Ben je benieuwd geworden naar Onder de Kerk? Heel gezellig als je eens komt kijken! Je bent van harte welkom op zaterdag tussen 9.30 tot 11.30 uur als je tussen de 5 en 12 jaar bent. Ben je ouder? Mail dan even, dan vertellen wij waar je dan naar toe mag. Misschien kun je dan meteen zeilen… de Bevers willen allemaal tegelijk! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin