Plaspop 2015 in de startblokken

De Dippers, die de organisatie van Plaspop 2015 in handen heeft, zijn druk bezig met de voorbereidingen van het evenement op het water dat op zaterdag 20 juni wordt gehouden. Het evenement viert dit jaar zijn eerste lustrum en is een podium voor verschillende acts, waarbij steeds ook nieuw talent ontdekt wordt.

Behalve de jaarlijkse moeilijkheden met de vergunning en dito legeskosten vinden de Dippers dat er in de vergunning minachtend gedaan wordt over de optredende acts. Van de aanslag ‘geluidshinder’  wordt menig muzikant depressief maar de Dippers gaan niet bij de pakken neerzitten.

De afgelopen dagen zijn de laatste rimpels gladgestreken (voorzitter Van der Meer wilde tijdens het evenement  toch zeker een peurtje uitgooien) en de bestelling van een grote partytent (voor over het Koddespoeltje ) is geannuleerd. Kortom een ieder heeft er reuze zin in. 

Blij zijn de Dippers ook met Aalsmeer Festival in het voorprogramma. Doordat er vele mensen van ‘buiten de plaats naar Aalsmeer’ gaan komen kunnen wij gaan bewijzen dat de Aalsmeerse palingsound de Volendamse gaat overtreffen. Vooral de verwachtingen bij Jasper Schouten en  de Haagse afvaardiging Caribueno zijn hooggespannen.

En wat voor jurk draagt Katelijne van Otterloo dit jaar, bij het Poeltje van Meijer? Er gaan geruchten dat de jurk van Trijntje op bepaalde plekken is ‘ingenomen’ en dat Katelijne het ‘wel wil gaan proberen’.

In ieder geval is het ‘grote innemen’ al begonnen en Cor Trommel is het proviand voor de acts al aan het inslaan. De harde worst van de slager, bekend van  voorgaande edities, is ook weer van de partij kunnen we alvast verklappen. Dus poets alvast uw vaartuig, nodig deze keer ook eens vage kennissen uit want het wordt feest op de plas op 20 juni des avonds.

Plaspop 2015 ( DIP jubilee@lakeAmsterdam) staat in de startblokken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin