Open Coffee Aalsmeer weer gemist?!

Bijpraten, goede koffie, tikje netwerken en wat kaartjes wisselen. Ja…je hebt Open Coffee Aalsmeer wéér gemist!  Dat is echt balen.  Gelukkig was ik er wel bij:  Ik ben Anna-Maria Mantel , je persoonlijke Aalsmeer Vandaag  reporter. Ik deel met jullie de smeuïge verhalen, de links en de beelden. Ga er even voor zitten en lees mee. Koffie bestellen hoeft niet.

Open Coffee Aalsmeer
Wat is Open Coffee Aalsmeer?  De plek waar je eens per maand de creatieve, interessante, ondernemende en actieve Aalsmeerder tegenkomt. ZZP ers, ondernemers en meer mensen met een missie. Samen koffie drinken en elkaar snuggerder maken. Elke eerste vrijdag van de maand op het terras van Ab Muller. Mist, stervensvroeg en net wakker. Het deert niets of niemand. Ondernemers zijn bikkels.

Waarom Open Coffee Aalsmeer?
Het breekt je maand en geeft je meer grip op wat er allemaal gebeurt in je dorp. Ikzelf bulk na een Open Coffee Aalsmeer van de energie en plannen.  Daarna ben ik extra trots op Aalsmeer en het ondernemerschap hier. Het is goed om soms even stil te staan en bij te praten. Je bekijkt je bedrijf en je levenstempo even van een afstand. Je maakt de balans op en stapt dan weer op de mallemolen. Tot het weer tijd is voor de volgende Open Coffee Aalsmeer.

Wie waren er? Wat is er aan de hand in Aalsmeer? 
Open Coffee Aalsmeer is ongedwongen zonder agenda. Altijd weer afwachten wie zonder ochtendhumeur en afspraken tijd kan vrijmaken. Vandaag was het volle bak. Mooie mensen met mooie verhalen.

Een paar op een rij:

Ik sprak Truus Oudendijk, een dijk van een columniste. Ze vertelde dat het er donderdagavond extra heet aan toe ging in de gemeenteraad. Sommige raadsleden moesten streng worden gemaand om rustig in en uit te ademen. Vurige emoties. Burgemeester Jobke probeerde te sussen. Ja..politiek is je reinste soap.

Esther Gons was aan het inpakken voor een bezoekje aan Nelie Smit Kroes. Iets met start ups, internet en hipsterwereld. Goede reis naar Brussel!

Arjen Vos deelde de laatste details over het broodnodige broodfonds. Superinitiatief. Je richt samen met ondernemers die je vertrouwd (en mag) een fonds op. Iemand ziek? Dan help je elkaar.  Gaaf idee. De toekomst. Hier meer info. Nu eindelijk ook in Aalsmeer.

Laurens van Kessel sprak over zijn nieuwe stap. Nieuwe baan, nieuwe wereld. Succes Laurens bij IFAA.Spannend! Laurens had afgelopen ook een geweldige uitzending bij Radio Aalsmeer. De top 10 van Bob van der Laarse. Kun je hier terugluisteren!

Danielle Jonker gaat los. Spruitjes en Co maakt de Aalsmeerse jeugd bewuster van gezond eten én gezonder. Mijn jongste bezocht al één van haar workshops. 

Jacqueline Zethof sprak over media, vergankelijkheid en haar site. Leuke ontdekking.  Kraamspullen laten beschilderen in thema’s. Wil ik ook!

Dit zijn maar wat speldenprikjes. Fijnste is natuurlijk iedereen echt spreken en samen proosten. Daarom speciaal voor jou wat bewegende beelden. https://www.youtube.com/watch?v=Dt1ZpxEiHhw

Alsof je er zelf bij was!

Zie ik je de volgende vrijdag bij Open Coffee Aalsmeer? Zet in je agenda! 7 november, klokslag 9 in de ochtend. En ik bedoel GROOT Aalsmeer. Kudelstaart, de Kwakel, Amstelveen! Ik zie je dan!

Open Coffee Aalsmeer is een initiatief van Esther Gons ism Ab Müller Banket.

Hou de Facebook community in de gaten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin