Nog steeds asociaal gedrag verkeer N196

Het ernstige verkeersongeluk op 22 juli 2013 op de kruising Ophelialaan-Burgemeester Kasteleinweg heeft daarna enkele positieve maatregelen opgeleverd, wat betreft verkeersveiligheid. Toch blijft het me verbazen dat het verkeer de borden 50 km soms niet ziet of wil zien.

Zo ook afgelopen vrijdagmiddag 15.15 uur. Vanaf de brug rolde het verkeer rustig richting de stoplichten Ophelialaan. Niets aan de hand, dacht ik. Maar plots dook uit het niets een bestelauto van aannemersbedrijf H. achter me vandaan en reed met wel 70 à 80 km door allang oranje net rood de kruising over. Schande en levensgevaarlijk!

Toen ik op kantoor kwam, informeerde ik gelijk de desbetreffende aannemer, om hem mijn schokkende relaas te vertellen. De bedrijfsleider nam het bijzonder hoog op en ging gelijk intern zijn mensen erop aanspreken en op hun verantwoordelijkhyeid wijzen.

Ik was blij dat ik via deze weg mijn ergernis kwijt kon en dat er iets aan gedaan zal worden. Maar al te vaak halen we onze schouders op van: 'ach het helpt toch niet'. Maar het bewijst nog eens te meer dat het verschil wel degelijk te maken is.

Maak je daadwerkelijk druk om je woonomgeving en we zijn met zijn allen een stuk beter af.

Mijn dank aan de bedrijfsleider, voor zijn gewillig oor!

PS. De naam van de firma hou ik liever voor me.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel