Met z’n allen in de tent

Eindelijk rust in de tent. Voor even zijn de deuren gesloten van de raadszaal. Het politieke debat is voor even verstomd. Diverse heikele onderwerpen liggen nog op de plank te wachten, om straks weer te worden getoetst met politieke kleur en politieke besluitvorming. Maar nu even… wegwezen allemaal. 

Alle fracties zijn 'gezamenlijk' op vakantie. Natuurlijk niet allemaal bij elkaar in de tent, alhoewel dat misschien best een goede manier zou zijn om elkaar beter te leren kennen en er dus een 'vriendelijker' opstelling naar elkaar zou zijn na de vakantie.

De burger wordt er ondertussen best wat zenuwachtig van met al die onnodige herrie rondom het Raadhuisplein. Sommige schrijven zich suf en weer andere denken zich suf, hoe het beter moet gaan met de politiek in Aalsmeer. Soms wijd ik er zelf ook een 'stukje' aan en hoop zo ieder scherp te houden.

Liefst reageer ik persoonlijk naar de fracties toe. In de meeste gevallen wordt er netjes op teruggeschreven en dus blijkt de politiek af en toe dus wel open te staan voor zijn burger. Zo ook de laatste e-mail van R. v. Rijn. Ik kreeg daar een goed gevoel van. Het beste antwoord dat ik ooit heb gekregen, stond vandaag dus op mijn computer: Als VVD, en niet als oppositie, proberen we bruggen te slaan en vanuit ons gedachtengoed wat goed is voor Aalsmeer. Aalsmeer nog mooier, zorgelozer, ondernemender, lokaler te maken. Dat proberen we met alle partijen in de raad te doen.

Kijk en met dit gevoel kunnen alle fracties wat mij betreft best bij elkaar in de tent op vakantie naar Bakkum en dan kunnen alle komende onderzoeken vroegtijdig afgeblazen worden. Wordt het straks toch nog leuk in de politiek, met als grote winnaar de burger.

Ik wens ieder een zonnige en fijne zomer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin