Laat het verlies winst opleveren

Open brief aan politiek en burgers van Aalsmeer/Kudelstaart 

Er is veel gezegd en geschreven de afgelopen dagen over het plotselinge aftreden van 'onze' burgemeester Jobke Vonk. Het heeft geen zin om alles nog eens een keer te gaan benoemen, hoe en wat de oorzaak daarvan is geweest. We moeten verder… Laten we liever het 'verlies' van onze burgemeester omzetten in 'winst'.

Laten de coalitie, de oppositie en het college hieruit een politieke les trekken en het signaal afgeven aan de burgers dat het zo niet verder kan hier in Aalsmeer met de politiek. Ik roep alle verantwoordelijke politieke bestuurders van Aalsmeer op om hun krachten op positieve wijze te gaan bundelen en vandaaruit constructief samen te gaan werken in het belang van Aalsmeer en Kudelstaart. Dan pas heeft het terugtreden van onze burgemeester Jobke Vonk zin gehad.

Tenslotte een persoonlijk woord richting burgemeester Jobke Vonk.

Enkele keren, onlangs nog voor de kerstdagen, heb ik persoonlijk met de burgemeester kunnen spreken over de politiek in Aalsmeer. Het was een open en eerlijk gesprek en ik heb haar als een warm en oprecht betrokken mens leren kennen voor 'haar' burgers. Het is een persoonlijk drama als je je werk moet opgeven waar je het meest van houdt.

Laten we nog steeds bedenken dat politiek door 'mensen' wordt bedreven en bedacht. En ook deze mensen is emotie niet vreemd. Ik wens burgemeester Jobke Vonk heel veel gezondheid en geluk in haar verdere politieke, maar vooral menselijke leven.

Nogmaals bedankt voor uw inzet, als burgemeester van Aalsmeer/Kudelstaart.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin