Kom Stg. VZOD-schaatsers aanmoedigen

Nog even en dan vindt dat geweldig jaarlijks Kudelstaarts gebeuren weer plaats. Zaterdagavond 14 februari zijn de clubkampioenschappen van Stg. VZOD. Helaas, helaas geen thuiswedstrijd, want het vindt plaats op de IJsbaan te Haarlem.

VZOD bulkt van het talent wat recent te lezen was in de plaatselijke pers. Sijmen en zijn talentvolle broer Mees en Nienke en haar zus Inger, zijn gelukkig niet de enige talenten die Stg. VZOD rijk is. Roos die kleine vuurvreter, Noelle die iedereen wat wil laten zien, Marit, Jasmijn en Eline zijn onze toekomst. Jordi, Tim en Jasper die je een staaltje techniek en snelheid voorschotelen. Wat te denken van de mannen die finishten bij de eerste dertig op de Weissensee bij de alternatieve Elfstedentocht, Erik Valent en Sjors Spaargaren.

De oudgedienden die hun sporen ruimschoots verdiend hebben in de vereniging, Nico, Richard, Remco, Paulien, Ria, Joke en vele anderen. En ontmoet alle aanwezige bestuursleden, onder andere Sonja, die als 10e finishte in de laatste echte Elfstedentocht.

Kom kennis maken met al die vrijwilligers die het schaatsen van onze jeugd, jullie kinderen en kleinkinderen, mogelijk maken. Maak een praatje met de ouders die zo enthousiast zijn dat ze samen met zoon/dochter zijn gaan schaatsen. Kom op opa’s, oma’s, ooms, tantes, buren, straat- en dorpsgenoten, maak er zaterdagavond een carnavalsavond van op de ijsbaan.

Al die vrijwilligers van VZOD garanderen je/uw een geweldige avond. Kom kijken naar de resultaten die er gemaakt zijn met de jeugd, je buurman/buurvrouw, en al die anderen vanaf de opening in oktober jl. Kom genieten van het aanstormend talent. Geniet langs de kant van de schaatsende vaders en moeders die sneller willen rijden dan hun kinderen.

Wij, van Stg. VZOD, beloven een waar spektakel. Je weet niet wat mist, dat weet alleen de ware supporter je te vertellen die komt kijken. Ja, dan is er een bonk spijt! De deelnemerslijst is te zien op www.stgvzod.nl. Er zijn al meer dan 100 deelnemers. Het 'moet' zwart zien van de Kudelstaarters en Aalsmeerders langs de baan in Haarlem. Tot ziens zaterdag 14 februari omstreeks 19:45 uur.

TIP!! Neem een pen mee dan kun je de tijden van de deelnemers/favorieten noteren. De deelnemers staan garant voor verrassende tijden!

Foto's: VZOD-talenten aan de start (foto's Klaas Groot)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin